Опубліковано велику демонстрацію ігрового процесу Lords of the Fallen

Канал PC Gamer опублікував 18-хвилинне відео з демонстрацією гри Lords of the Fallen від HexWorks та CI Games. Гра спочатку мала бути продовженням однойменного проєкту 2014 року, але стала м'яким перезапуском. Lords of the Fallen виділяється похмурою фентезійною стилістикою в дусі Dark Souls і пропонує схожий за складністю ігровий процес.

Ми граємо за Темного хрестоносця, який вирушає в епічну пригоду, щоб кинути виклик богу-демону Адіру. У відео показані битви з різними супротивниками та босами. Для знищення ворогів герой може використовувати ближню та далекобійну зброю, є три напрямки магії. Lords of the Fallen передбачає можливість спільної гри й ви зможете закликати собі на допомогу напарників.

Судячи з відео, Lords of the Fallen є прямим духовником спадкоємцем Dark Souls і Bloodborne, що буде плюсом для фанатів таких ігор. Візуально проєкт студії HexWorks виглядає чудово. При цьому у гри помірні системні вимоги. Хоча рекомендації розробників часто розходяться із реальною ситуацією.

Lords of the Fallen надійде у продаж 13 жовтня 2023 року. У гри буде українська локалізація. У Steam вже доступне попереднє замовлення у 1499 грн за стандартне видання та 1799 грн за Deluxe Edition.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 28.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: