Baldur's Gate 3 отримає підтримку AMD FSR 2.0 після релізу

Сьогодні вийде фінальна версія довгоочікуваної рольової гри Baldur's Gate 3 від Larian Studios. Це глибока варіативна пригода на десятки або сотні годин. Гра використовує свій рушій Divinity 4.0, який показує чудову для даного жанру графіку. У рекомендованих вимогах вказані відеокарти GeForce RTX 2060 Super та Radeon RX 5700 XT. Але для високої роздільної здатності потрібні більш серйозні графічні прискорювачі. Для підвищення продуктивності гра використовуватиме різні варіанти масштабування. Вже заявлено, що на старті буде підтримка технології Nvidia DLSS 2-ї версії.

Також планується підтримка AMD FSR 2.0, але цю технологію додадуть ближче до 6 вересня. Саме цього дня з'явиться версія для PlayStation 5. Можливо інтеграція FSR є частиною оптимізації під консоль. Також варто зазначити, що раніше версію для PC перенесли майже місяць раніше. Це також могло стати причиною затримки додавання FSR.

Спеціально до запуску фінальної версії розробники випустили інструкцію для тих, хто грає в ранню версію гри в Steam. Потрібно повністю видалити стару версію та всі моди. Рекомендується встановлювати гру на SSD (потрібно аж 150 ГБ). У Steam зараз можна купити Baldur's Gate 3 за 899 грн.

Джерело:
Wccftech.com

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 03.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: