Новий патч серйозно покращив продуктивність Remnant 2

Днями розробники з Gunfire Games випустили велике оновлення для бойовика Remnant 2. Це одна з найкращих ігор останнього місяця, яка швидко здобула популярність у Steam. Вона також відома високими системними вимогами. Remnant 2 базується на рушії Unreal Engine 5. І навіть на флагманській відеокарті GeForce RTX 4090 потрібно було включати масштабування DLSS, щоб отримати продуктивність понад 60 к/с.

У свіжому оновленні покращено загальну продуктивність та стабільність гри. Високодеталізовані тіні винесені в окремий пункт меню. Розробники утиліти для бенчмаркінгу CapFrameX поділилися своїми тестами. На GeForce RTX 4090 у роздільній здатності 3840x1600 з активним DLSS Quality середня частота кадрів зросла приблизно на 20%. А в режимі без DLSS прискорення сягнуло 40%! І тепер власники флагманських відеокарт Nvidia можуть грати у нативному 4K без додаткового масштабування.

Також апдейт вносить багато змін до балансу та ігрового процесу, виправлено багато дрібних помилок. Повний опис змін наведено на офіційному сайті Gunfire Games.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 06.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: