Baldur's Gate 3 здобула максимальний рейтинг Metacritic

Рольова гра Baldur's Gate 3 від Larian Studios має чергове досягнення. Гра отримала середній рейтинг 97 балів від професійних рецензентів за даними сайту Metacritic.

Такий високий рейтинг на платформі PC має тільки Disco Elysium: The Final Cut, але ця гра програє Baldur's Gate 3 за рейтингом користувачів від простих гравців. Третє місце рейтингу Metacritic належить Half-Life 2 із 96 балами від критиків. Користувальницький рейтинг Baldur's Gate 3 зараз 9,3 бала проти 9,2 бала у Half-Life 2. У гри Larian Studios поки що мало оцінок від профільних медіа. Тому згодом загальний бал може трохи змінитись. Але у будь-якому випадку ясно, що Larian Studios випустила одну з найкращих ігор усіх часів для PC.

У сервісі Steam піковий онлайн гри досяг показника в 812 тисяч гравців, що стало одним із найкращих результатів за весь час існування сервісу. Якщо порівнювати з іншими однокористувацькими іграми, то попереду тільки Cyberpunk 2077, Elden Ring і Hogwarts Legacy. На тлі успіху комп'ютерної версії зріс інтерес до гри у користувачів Sony PlayStation 5. Baldur's Gate 3 виходить на цій консолі 6 вересня, але вже зараз гра є лідером за попередніми замовленнями.

Обговорити в форумі (коментарів: 113)

Всі новини за 10.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: