Чутки: розкрито дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Однією із найочікуваніших ігор цього року, безумовно, є S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World. Розробники поки не розкривають точну дату виходу проєкту, але, наприклад, обіцяють представити широкому загалу демо-версію на виставці Gamescom 2023. Ймовірно, тоді ж буде розкрита свіжа інформація про гру.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl тим часом вже з'явилась в ігровому магазині Plaion (раніше Koch Media), який вказав як дату релізу перше грудня цього року. На думку закордонних колег, це не просто «заглушка», а цілком правдоподібний термін виходу S.T.A.L.K.E.R. 2. Перше грудня якраз потрапляє на п'ятницю, найпоширеніший день для релізу AAA-проєктів.

До того ж Plaion зазвичай як «заглушку» вказує 31 грудня, а в минулому магазин вже ставав джерелом витоків, наприклад, передчасно розкрив дату виходу Darksiders 2 на Nintendo Switch. Хай там як, нових подробиць про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl чекати залишилося недовго — виставка Gamescom 2023 стартує менш ніж за два тижні.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 46)

Всі новини за 12.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: