Опубліковано перший трейлер Modern Warfare III з кадрами ігрового процесу

Activision представила повноцінний трейлер із реальними ігровими кадрами Call of Duty: Modern Warfare III. Нова гра отримає похмуру напружену сюжетну кампанію, що продовжить історію, яку розповіли в минулих частинах. У двохвилинному атмосферному ролику показано багато відомих моментів, з яких ясно, що нова Modern Warfare III запропонує переосмислення знайомих місій із класичних Modern Warfare 2 та Modern Warfare 3.

Сюжетна кампанія отримає стандартні сюжетні місії та «Відкриті бойові місії» з більшою варіативністю проходження. Розробкою займається студія Sledgehammer Games.

За чутками мережева гра отримає оновлені версії всіх карт із класичної Modern Warfare 2. Але також будуть три масштабні карти для режимів Ground War і Invasion та окремий режим War із власною картою. Плануються сезони з новим контентом та новими картами. Розблоковану зброю, скіни та оперативників можна буде імпортувати з сучасної Modern Warfare II у Modern Warfare III. Зомбі-режим розробляється Treyarch. Це буде абсолютно нова сюжетна лінія із великою масштабною картою.

Call of Duty: Modern Warfare III виходить 10 листопада на PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 та PlayStation 5. В українському Steam вже можна замовити гру за ціною 2499 грн за просте видання та за ціною 3499 грн за розширене видання Vault Edition.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 18.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: