Головні прем'єри та анонси першого дня Gamescom 2023

Стартувала велика ігрова виставка Gamescom. Перший день розпочався із масштабного шоу Opening Night Live, в рамках якого показали трейлери багатьох головних хітів цієї осені, а також презентували нові ігри. Деякі з них ми відзначили в окремих новинах, а тепер підіб'ємо загальні підсумки.

Серед найбільш вражаючих трейлерів шоу був кінематографічний ролик Starfield. Відео атмосферне та душевне, хоча не дає жодного уявлення про гру.

CD Projekt Red показала трейлер, який знайомить зі змінами ігрового процесу в оновленій версії Cyberpunk 2077.

Також нас порадували черговим кривавим трейлером файтингу Mortal Kombat 1. Але останнім часом такі відео виходять регулярно.

Компанія Ubisoft показала нові трейлери своїх головних проєктів найближчої осені — це Assassin Creed Mirage та The Crew Motorfest.

Bandai Namco та FromSoftware порадували новим трейлером Armored Core VI Fires of Rubicon. Це екшен про видовищні битви мехів з хардкорним ігровим процесом на кшталт Dark Souls. Гра надійде у продаж уже 25 серпня.

Bandai Namco готує до релізу файтинг Tekken 8. Гру планують випустити 26 січня наступного року.

Crimson Desert — ще один проєкт від азійських розробників. Гра створюється командою, відомою за MMO Black Desert. Тепер студія Pearl Abyss створює масштабну одиночну RPG із просунутою бойовою системою та великим світом.

Корейська компанія Nexon незабаром запустить лутер-шутер First Descendent. Це фантастичний шутер із прокачуванням на рушії Unreal Engine 5, який орієнтований на кооперативне проходження у команді з чотирьох гравців.

На шоу показали новий яскравий трейлер Black Myth Wu Kong. Це китайський екшен за мотивами класичного твору «Подорож на Захід». Гра підкуповує незвичайною східною стилістикою та красивою графікою.

Представлено новий трейлер шутера про пограбування Payday 3.

Анонсовано гру Little Nightmares 3. Візуально вона нагадує минулі частини, але тепер у ній буде кооператив на двох гравців.

Серед інших анонсів — кооперативний екшен Killing Floor 3. Гра отримала похмурий атмосферний трейлер, але ігрові кадри поки що не показали. Очікується, що це буде типовий Killing Floor, але з більш сучасною графікою.

Компанія Quantic Dream, окрім розробки, тепер займається виданням невеликих оригінальних проєктів. На Opening Night Live компанія показала трейлери ігор Under the Waves та Dustborn.

Завершилося шоу спілкуванням із Семом Лейком та показом нового трейлера Alan Wake 2. Чесно кажучи, у короткому відео вкрай мало ігрових кадрів, і трейлер не дає жодної нової інформації. Саму гру нещодавно перенесли на 27 жовтня.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 23.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: