Epic Games запускає нову програму для залучення ігрових ексклюзивів

З моменту запуску свого ігрового магазину Epic Games намагається заохотити розробників до ексклюзивних релізів нових проєктів. Однією з важливих переваг майданчика Epic Games Store є низька комісія в 12% замість 30% у Steam. Тому спочатку багато компаній охоче йшли на ексклюзивні угоди тривалістю до року, і серед них були такі гіганти як Ubisoft і Square Enix. Однак ця ексклюзивність не принесла істотного виграшу в доходах, оскільки аудиторія активних користувачів Epic Games Store значно менша від спільноти Steam.

Тепер запущено нову програму Epic First Run із ще вигіднішими умовами. Якщо видавці погоджуються зробити гру ексклюзивною для Epic Games Store протягом шести місяців, вони отримають 100 відсотків доходів протягом цього періоду. Це кардинальний хід, який може залучити нові ексклюзиви, що підштовхне до розширення аудиторії користувачів.

Зазначимо, що Epic Games також починає активно вкладатись у підтримку розробки та власний видавничий напрямок. Цієї осені виходить гра Alan Wake 2 від Remedy Entertainment, яка частково профінансована Epic, і проєкт буде ексклюзивом їхнього магазину. Раніше в Epic Games Store вийшло перевидання Alan Wake Remastered, і гра залишається ексклюзивом вже протягом двох років.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 24.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: