Warframe виповнилося 10 років, розробники анонсували нові доповнення

Компанія Digital Extremes провела спеціальний захід TennoCon 2023, присвячений грі Warframe. Це відомий онлайновий екшен в унікальному візуальному стилі, що зберігає популярність протягом багатьох років. Навіть зараз гра стабільно входить до 20 найпопулярніших ігор у Steam. Цього року Warframe виповнюється 10 років. На честь цієї події буде випущено унікальні скіни та інший внутрішньоігровий контент.

Також розробники поділилися планами з розвитку гри. У жовтні Warframe отримає оновлення Abyss of Dagath, яке додасть новий костюм-варфрем. На зиму заплановано велике оновлення Whispers in the Walls, яке дасть старт новій епічній сюжетній лінії та відповість на низку питань щодо всесвіту Warframe. На TennoCon представили велику 27-хвилинну демонстрацію ігрового процесу Whispers in the Walls. Це оновлення додасть нові локації, нові місії та нових ворогів.

Анонсовано нову важливу функцію — кросплатформне збереження. Це дозволить використовувати один обліковий запис на різних системах та платформах.

Наступного року вийде велике оновлення Warframe: 1999, яке відправить нас у початок подій та розповість передісторію ігрового світу. Доповнення буде присвячене Артуру в оригінальному костюмі Екскалібур.

Також у планах на 2024 рік випуск мобільної версії Warframe. І вже стартувала реєстрація у Warframe Mobile для користувачів iOS.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 27.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: