Nightdive Studios натякає на ремастер The Darkness

Голова Nightdive Studios зробив натяк щодо можливого перевидання гри The Darkness. Це похмурий екшен про воскреслого бандита, який мстить мафії. Гра вийшла в далекому 2007 році на консолях PlayStation 3 та Xbox 360, отримала хороші відгуки та оцінки. Але з того часу жодного разу не перевипускалася і недоступна на сучасних консолях та PC. Один із користувачів Twitter (X) відзначив цю проблему, на що Стівен Кік з Nightdive Studios відповів, що гра в списку, маючи на увазі можливий ремастер.

При цьому жодних офіційних анонсів ремастера The Darkness не було. Також треба зважати на можливі труднощі з правами на гру, оскільки оригінальна The Darkness випускалася великою компанією 2K Games. Ймовірно, якісь переговори у цьому напрямі точаться, тому Стівен Кік і робить такі натяки. Але очікувати на швидкий анонс явно не варто.

Nightdive Studios — це невелика студія, яка випускає ремастери старих ігор 90-х років. Раніше вони випустили Turok: Dinosaur Hunter, Blade Runner: Enhanced Edition та нещодавній ремастер Quake II. Наразі команда сконцентрована на ремастерах Star Wars: Dark Forces та Turok 3: Shadow of Oblivion, які були представлені на виставці Gamescom. Всі ці ігри адаптовані під сучасні системи з невеликими оновленнями у графіці. Повноцінним ремейком можна вважати лише System Shock 2023, робота над яким тривала багато років.

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 28.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: