Starfield отримала великий патч перед релізом

Незабаром відбудеться реліз масштабної космічної пригоди Starfield від Bethesda. Вже розпочалося попереднє завантаження гри на всіх платформах, а журналісти отримали доступ для оглядів. Після недавнього проблемного релізу Redfall основні побоювання викликав технічний стан Starfield. Тим паче гра неодноразово переносилася через необхідність доопрацювання. Сумніви нібито розвіяли інсайди від журналістів, які відзначили стабільність гри та відсутність багів. Але для ранньої версії все одно вийшло велике оновлення об'ємом понад 13 ГБ. Згідно з описом, цей патч виправляє дрібні баги, зокрема, низку малоймовірних помилок, які впливали на виконання сюжетних квестів.

Патч першого дня — стандартне явище в індустрії. Тому особливих побоювань щодо стану Starfield поки що немає. Але з урахуванням масштабу гри та її варіативності, гравці, які люблять нестандартний підхід до проходження, мають бути готовими до потенційних помилок на старті гри.

Офіційний реліз Starfield відбудеться 6 вересня. Покупці дорогої версії Premium Edition за 2499 грн зможуть грати вже з 1 вересня.

Обговорити в форумі (коментарів: 89)

Всі новини за 29.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: