Starfield отримує високі оцінки

З'явилися повноцінні огляди масштабної рольової космічної гри Starfield. Рецензенти ставлять грі дуже високі оцінки. Хвалять великий цікавий світ та загальний науково-фантастичний сетинг, називають гру справжньою космооперою. Деякі навіть порівнюють Starfield із «Зоряними війнами» та «Дюною». І це найкращий ексклюзив консолі Xbox Series за довгий час. Консольна та комп'ютерна версія вже мають середню оцінку на Metacritic у 87-88 балів. Очевидно, що це новий хіт Bethesda Game Studios.

Гру також оцінили фахівці Digital Foundry. Вони відзначають фрагментований світ та безліч дрібних завантажень. Але хвалять графіку та загальний рівень опрацювання ігрового світу. На консолях Xbox Series гра йде лише у режимі 30 к/с. Навіть на старшій моделі Series X рідна роздільна здатність 1440p, але завдяки технології AMD FSR 2 вона масштабується до 4K.

Також гра стала доступною тим гравцям, хто купував дороге преміальне видання. І всього за кілька годин з моменту, як вийшла гра, піковий онлайн в Steam сягнув позначки у 234 тисячі гравців. Повноцінний реліз для покупців відбудеться 6 вересня.

В українському Steam стандартне видання можна придбати за 1699 грн. Гра виходить з обмеженим набором локалізацій, без перекладу українською та російською мовами.

Обговорити в форумі (коментарів: 135)

Всі новини за 01.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: