Ubisoft відклала вихід шутера XDefiant

Чергові проблеми у шутера XDefiant від Ubisoft. Гру з самого початку погано зустріли гравці через ярку стилістику та загальну вторинність. Хоча ідея гри в цілому непогана, XDefiant має об'єднати різні фракції із всесвітів Splinter Cell, Far Cry 6, The Division, Ghost Recon та Watch Dogs у форматі PvP 6x6 гравців. Це має забезпечити високу різноманітність здібностей у різних бійців. XDefiant будуть розповсюджувати за умовно-безплатною моделлю з великою кількістю додаткового платного контенту. Після закритої бети розробники відкладали проєкт на доопрацювання. Цього року гру показували пресі й XDefiant вже викликала позитивні емоції. Говорили про можливий запуск улітку, але цього не сталося.

Виявилося, що гра не пройшла сертифікацію Xbox та PlayStation. Тобто після всіх доопрацювань технічна якість гри настільки погана, що її не допустили до релізу на консолях. Виконавчий продюсер проєкту каже, що команда витратила ще чотири тижні на доопрацювання та готова знову подати проєкт на сертифікацію. Якщо XDefiant пройде цей етап, гра стартує наприкінці вересня. Але найімовірніший сценарій — запуск у жовтні.

Чи зможе Ubisoft залучити аудиторію до гри? З огляду на купу проблем навколо розробки, це здається сумнівним. І ще складніше це зробити у жовтні, коли виходить багато гучних ігрових хітів.

Джерело:
Eurogamer

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 12.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: