З'явилася велика демонстрація Forza Motorsport

Microsoft опублікувала 18-хвилинне відео із демонстрацією ігрового процесу автосимулятора Forza Motorsport. Нова частина позбавлена номера, оскільки є м'яким перезапуском та дасть старт новому етапу розвитку серії. Проєкт створюється Turn 10 Studios.

У ролику показано кілька заїздів на різних трасах та на різних машинах. Усього гра отримає понад 500 реальних сертифікованих автомобілів та понад 20 реальних спортивних трас. Гравці почнуть кар'єру на повільніших автівках, поступово відкриваючи швидкісні машини та нові змагання. Кар'єру розбито на тури, а кожен тур на кілька кубків. Після релізу планують додавати нові етапи. Реалізовано систему прокачування. Ви набираєте досвід за чисту та швидку їзду, а також рейтинг за перегони та завдання. Це дозволяє купувати нові деталі для автівок у гаражі. Але кожен автомобіль обмежений певними рівнями. Поліпшено систему Drivatar, яка створює живих віртуальних супротивників.

Гра отримає оновлену та доопрацьовану версію рушія ForzaTech. Заявлено реалістичну графіку з підтримкою трасування променів. Оцінити візуальний рівень гри можна за представленим відео.

Forza Motorsport вийде 10 жовтня на Xbox Series та PC. Покупці Premium Edition можуть розпочати грати не кілька днів раніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 12.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: