З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage

Великі ігрові портали випустили прев'ю нової частини Assassin Creed. У оглядах автори поділилися живими враженнями після знайомства з грою. Assassin's Creed Mirage компактніша за минулі ігри серії, всі події відбуваються в Багдаді та його околицях. Але журналісти відзначають високий рівень опрацювання міста та щільність населення. У такому місті навіть можна загубитися, а ховатися в ньому стало складніше. Цивільні активно реагують на наші дії, вказують стражникам на порушника порядку, й не так легко сховатися у натовпі.

Бойова система стала трохи складнішою, у героя свій особливий стиль. Більшого значення набули ухилення та контратаки, як у старих частинах. Залишилася загальна бойова механіка з рівнями ворогів, але тепер відображається лише рівень здоров'я супротивника. Доводиться активніше користуватися стелсом і триматися в тіні. Цікавіше зроблені завдання з вистежування цілей, тепер вони вимагають збору інформації та нагадують повноцінні розслідування.

Загалом гра нагадує Vlahalla, але з деяким ухилом у стиль першої частини. І хоча журналісти наголошують на відсутності кардинальних змін, вони нахвалюють атмосферу. Гра дає відчуття схожі на ті, що дарувала перша частина Assassin Creed.

Mirage виходить 5 жовтня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X і PC. Комп'ютерна версія доступна у магазинах Ubisoft Store та Epic Games Store.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 13.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: