Cyberpunk 2077 отримає оновлення до версії 2.0 наступного четверга

Напередодні CD Projekt RED випустила спеціальний епізод онлайн-шоу Night City Wire, присвячений доповненню Phantom Liberty для рольового бойовика Cyberpunk 2077. Його реліз, нагадуємо, відбудеться менш як за два тижні — 26 вересня. У Steam попереднє замовлення на DLC можна оформити за 549 гривень.

Cyberpunk 2077

Розробники обіцяють геймерам пригоду у жанрі шпигунського трилера, події якого розгорнуться у новому районі Найт-Сіті. Одним із ключових персонажів доповнення стане агент Соломон Рід, якого грає відомий актор Ідріс Ельба (Idris Elba). Опублікований кінематографічний трейлер присвячений саме йому та розповідає про події за сім років до Phantom Liberty. Крім того, на YouTube-каналі Cyberpunk 2077 були опубліковані відеоролики за участю самого актора.

CD Projekt RED також розкрила дату виходу оновлення 2.0. Воно є повністю безплатним та стане доступним власникам Cyberpunk 2077 наступного четверга, 21 вересня. З його релізом у грі з'являться оновлені здібності та дерева навичок, перероблені системи імплантів та крафту, покращена система поведінки поліції та багато інших нововведень. Крім того, у день виходу Phantom Liberty в Cyberpunk 2077 з'явиться українська текстова локалізація.

Обговорити в форумі (коментарів: 68)

Всі новини за 15.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: