Віртуальний Нью-Йорк та особливості Deluxe-версії у нових трейлерах Marvel's Spider-Man 2

Компанія Sony провела велику презентацію State of Play. У центрі уваги був екшен Marvel's Spider-Man 2, який має стати головним цьогорічним ексклюзивом PlayStation 5.

Автори присвятили один із нових трейлерів місту Нью-Йорку, в якому відбуваються події гри. У другій частині додані райони Квінс та Бруклін, завдяки чому доступна для дослідження територія стала вдвічі більшою. Ширяючи над містом, можна буде побачити багато відомих пам'яток. Передбачено швидке перемикання між Пітером Паркером та Майлзом Моралесом. Кожен із цих персонажів відіграє важливу роль в основному сюжеті.

Другий трейлер присвятили бонусам за видання Digital Deluxe. Покупці дорожчої версії отримають по п'ять додаткових костюмів для кожного персонажа, два очки навичок та додаткові можливості для фоторежиму. У разі попереднього замовлення гравці отримають додатково три очки навичок, спеціальний гаджет для павутини та доступ до всіх костюмів.

Marvel's Spider-Man 2 є однією з найочікуваніших ігор року. Реліз відбудеться 20 жовтня на PlayStation 5. Оскільки Sony випускає зараз усі свої ігри на PC, у майбутньому можна очікувати появу комп'ютерної версії. Але вийти вона може через рік або пізніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 15.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: