Bethesda може працювати над новим DOOM, ремастерами Oblivion та Fallout 3

Останнім часом багато витоків щодо планів Microsoft. Тепер у Мережі сплив документ із планами Bethesda, які належить редмондській корпорації.

На доступному скриншоті представлено графік виходу ігор на п'ять років. Однак за всіма ознаками цей графік явно застарів, адже Redfall та Starfield заявлені тут на 2021 рік, а ігри вийшли лише цього року. Ймовірно, всі релізи за графіком зрушилися мінімум на два роки. Виходячи з цього можна припустити, що наступного року ми побачимо гру Indiana Jones.

Також Bethesda працює над DOOM Year Zero, Oblivion Remaster, Fallout 3 Remaster та The Elder Scrools VI. І ближче всіх до релізу оновлена версія The Elder Scrolls IV: Oblivion. Є три невідомі ігри — проєкт під кодовою назвою Hibiki, проєкт Kestrel та проєкт Platinum. Також компанія планувала працювати над грою по чужій IP. У писку є продовження Ghostwire Tokyo, але воно здається сумнівним після слабких продажів першої частини.

The Elder Scrools VI у представленому графіку намічено на 2024 рік, але зараз інформовані джерела говорять, що на гру не варто чекати раніше 2026 року. Тож до представленого плану потрібно відноситися з великим скепсисом. Але більшість із зазначених у ньому ігор ми ймовірно все ж таки побачимо у найближчі роки.

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 19.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: