Counter-Strike 2 може вийти до кінця місяця

Весною компанія Valve представила Counter-Strike 2 та відразу запустила бета-тестування гри. Запрошення отримували обрані гравці Counter-Strike: Global Offensive. Дата запуску публічної версії офіційно не озвучувалася, хоч були натяки на літній реліз. Тепер нову надію фанатам дало повідомлення в офіційному твіттері Counter-Strike : «Що ви робите наступної середи». Це явний натяк на якусь подію 27 вересня. Спільнота підозрює, що це дата можливого запуску публічної версії гри. Але це може бути якесь важливе оновлення або презентація, пов'язана з грою. Впевнено можна говорити лише про те, що якісь новини для фанатів Counter-Strike точно будуть.

Нова частина легендарного шутера перейшла на рушій Source 2 з покращеною графікою та фізикою. Зокрема, у грі реалізували реалістичний дим із фізичними властивостями, і тепер димові гранати стали потужним інструментом прикриття.

Відомо, що перші кіберспортивні змагання з Counter-Strike 2 відбудуться у березні 2024 року в Копенгагені. Отже, реліз публічної версії справді може статися найближчим часом.

Обговорити в форумі (коментарів: 99)

Всі новини за 21.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: