Nvidia випустила драйвер GeForce 537.42 WHQL для оновленого Cyberpunk 2077

Сьогодні рольовий бойовик Cyberpunk 2077 оновився до версії 2.0. Цей апдейт приніс чимало покращень для основних елементів гри, на кшталт системи поведінки поліції та здібностей персонажа, усуває безліч помилок та містить низку інших нововведень. Зокрема, власники відеоадаптерів GeForce RTX можуть випробувати технологію DLSS 3.5 із механізмом Ray Reconstruction, який підвищує якість ефектів на базі трасування променів, а для процесорів AMD у налаштуваннях гри передбачена опція для керування технологією SMT.

Cyberpunk 2077

Цілком очікувано, що таке велике оновлення не залишилося поза увагою з боку Nvidia. З цієї нагоди компанія випустила новий пакет драйверів. Випуск GeForce 537.42 WHQL забезпечує підтримку DLSS 3.5 у Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, а також містить оптимізації для ігор Warhaven, Witchfire та Party Animals, де використовуються фірмові технології «зелених».

Більш детальна інформація про нововведення патчу 2.0 для Cyberpunk 2077 доступна на офіційному сайті гри. Власники відеоадаптерів GeForce можуть завантажити свіжий драйвер скориставшись пошуком або через додаток GeForce Experience.

Обговорити в форумі (коментарів: 90)

Всі новини за 21.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: