Нові чутки про Far Cry 7

Колись серія Far Cry вражала гравців яскравими світами та сюжетом. Але остання шоста частина вийшла максимально стерильною та шаблонною, тому її прохолодно сприйняли навіть віддані фанати. Можливо, Ubisoft спробує оживити серію та надати їй друге дихання у наступній частині. Надійшли нові чутки про Far Cry 7. Поки що гра проходить під кодовою назвою Project Blackbird, і над розробкою працює підрозділ Ubisoft Montreal. Відомо, що від старого рушія Dunia відмовилися на користь Snowdrop.

Нова гра запропонує нелінійну оповідь. У центрі сюжету багата сім'я, яку викрала таємна група «Сини Істини». Гравцеві потрібно врятувати свою сім'ю протягом певного часу. Внутрішньоігровий таймер складе 72 години або 24 години реального часу. Час зупинятиметься, коли гравець входить до одного з безпечних притулків. Під час проходження можна врятувати не всіх, хтось із родини буде вбитий. І це впливає на глобальний сюжет. Але повне проходження на 100% пов'язане із порятунком усіх членів сімейства. Серед нових особливостей гри буде ігрова механіка допиту, щоб отримувати інформацію від ворогів. При цьому противник під тиском може сказати правду, може збрехати, а може спробувати втекти.

Очевидно, цього разу Ubisoft вирішила справді здивувати гравців. Під час розробки загальна концепція може мінятися. Але поки що опис Far Cry 7 інтригує. Обмежений час проходження натякає на деякі елементи Roguelike. Але явних доказів цьому немає. Згідно з чутками гра запланована на 2025 рік.

Також на початку року були чутки, ніби нова гра відбувається на острові Кімсан біля Кореї або на Алясці. Але інші інсайдери вказують на хибність цих даних.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 28.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: