Ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic могли скасувати

Два роки тому компанія Sony анонсувала ремейк легендарної рольової гри Star Wars: Knights of the Old Republic 2003 року. Це один із найвідоміших проєктів студії BioWare та одна з найвдаліших ігор за франшизою Star Wars. Нова версія гри мала створюватися Aspyr, але крім короткого постановочого ролика під час анонсу нам нічого не показали. Тепер компанія Sony раптово почала видаляти всі згадки про анонс у соцмережах, і навіть приховала перший короткий ролик.

Те, що відбувається, натякає на якісь зміни, пов'язані з проєктом. Можливо, розробку довелося скасувати. І це узгоджується з чутками, які раніше гуляли мережею. Минулого року агентство Bloomberg писало, що розробники витратили кошти на створення демонстраційної версії, яка була забракована керівництвом. Після чого було звільнено керівників проєкту. Варто зазначити, що Aspyr Media належить холдингу Embracer Group, який на тлі фінансових невдач розпочав масову оптимізацію, закриття студій та скасування проєктів. Під цю хвилю оптимізації нещодавно потрапила студія Volition, відома за серіями Red Faction та Saints Row. Творців рімейку Knights of the Old Republic могла спіткати та сама доля.

Є ймовірність, що йдеться не про повне скасування, а про перезавантаження та розробку рімейку з нуля. За чутками грою вже займається інша студія.

Джерело:
Kotaku

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 29.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: