Lords of the Fallen вийде з підтримкою AMD FSR 3 та Nvidia DLSS 3

Днями відбудеться реліз гри Lords of the Fallen. Це рольовий похмурий екшен у стилі Dark Souls. Гра також є м'яким перезапуском однойменної гри десятирічної давності.

За попередніми трейлерами та скриншотами гра виглядає красиво та видовищно. В основі Lords of the Fallen рушій Unreal Engine 5 з Lumen та Nanite. Така гра має бути дуже вимогливою до вашої відеокарти. І з досвіду інших проєктів на Unreal Engine 5 можна припустити, що навіть GeForce RTX 4090 впорається з 4K тільки при активному масштабуванні. Тут гра забезпечить гравцям максимальну свободу, пропонуючи повну підтримку передових методів масштабування від AMD та Nvidia.

У перших трансляціях гри на Twitch показали графічні налаштування. Виявляється, у Lords of the Fallen будуть доступні одночасно технології AMD FSR 3 та Nvidia DLSS 3 з генерацією кадрів. Це дозволить досягти максимальної продуктивності як на відеокартах GeForce RTX 4000-ї серії, так і на Radeon RX 7000-ї серії. Також нагадаємо, що FSR 3 працює на всіх актуальних відеокартах, починаючи з AMD Radeon RX 5000, Nvidia GeForce RTX 2000 та навіть Intel Arc 7. Додатково у гри є підтримка Nvidia DLAA для якіснішого згладжування.

Lords of the Fallen виходить 13 жовтня на PC, консолях PlayStation 5 та Xbox Series X.

Джерело:
Wccftech.com

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 11.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: