Assassins Creed Mirage стартувала не гірше за минулі частини

Команда розробників Assassins Creed Mirage подякувала гравцям за тепле приймання гри. Відповідне повідомлення було опубліковано в офіційному обліковому записі Assassins Creed у мережі X.

Стверджується, що нова гра стартувала на рівні Assassin's Creed Origins та Assassin's Creed Odyssey. При цьому жодних конкретних цифр про продажі та кількість гравців не вказано. Натомість розробники поділилися кумедною внутрішньоігровою статистикою: за перший тиждень гравці витратили 479 років на заняття паркуром, виконали 60 мільйонів «Стрибків віри» та 1,2 мільйона раз погладили вуличних кішок.

Нещодавно ми писали, що у гри не дуже високі оцінки за мірками серії. На Metacritic у гри в середньому 77 балів від критиків та 70 балів від гравців. Assassins Creed Mirage виявилася досить короткою. Також багато гравців розчаровані оптимізацією та високими системними вимогами.

Для Ubisoft це не єдиний реліз у рамках серії. Цього року ще вийде гра Assassins Creed Nexus для VR-пристроїв Meta Quest 2, Meta Quest 3 та Meta Quest Pro. На наступний рік компанія готує нову повноцінну частину, відому поки що під кодовою назвою Assassin's Creed Red.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 12.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: