Marvel's Spider Man 2 отримує високі оцінки від критиків

Наближається дата виходу нової ексклюзивної гри для Sony PlayStation 5. Напередодні релізу Marvel's Spider Man 2 з'явилися огляди від ігрових видань, і всі вони надзвичайно позитивні. Наразі на Metacritic у гри рейтинг 91 бал на основі 117 позитивних рецензій.

Всі критики сходяться на тому, що розробники зробили нову гру серії ще більш захоплюючою, різноманітною та красивою. У Marvel's Spider Man 2 напружений сюжет. Бойова система стала цікавішою завдяки новим можливостям та наявності відразу двох персонажів. Також у грі будуть стелс-місії за Мері Джейн. Добре опрацьовано побічні завдання.

Технічне виконання гри похвалили спеціалісти з Digital Foundry. У Marvel's Spider Man 2 покращена деталізація міста, вища щільність міського потоку, більше мешканців на вулиці. Поліпшено віддзеркалення з трасуванням, вони стали більш точними. Підвищено деталізацію персонажів. У грі доступний якісний та продуктивний режими, і в обох є трасування променів. У якісному режимі гра працює з динамічною роздільною здатністю від 1440p до 4K при стабільних 30 к/c на екранах 60 Гц та при 40 к/с при виведенні картинки в режимі 120 Гц. У продуктивному режимі гра працює в динамічній роздільній здатності від 1080p до 1440p при стабільних 60 к/с.

Схоже, Insomniac Games підготувала гравцям кращий екшен 2023 року. Вихід Marvel's Spider Man 2 відбудеться 20 жовтня.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 17.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: