Опубліковано релізний трейлер Quantum Error

На підході новий ексклюзив консолі Sony PlayStation 5. Це шутер-горор Quantum Error про пожежного Джейкоба Томаса. Він разом зі своєю командою вирушає на виклик, рятувати людей із масової пожежі. Але в результаті герой змушений протистояти небезпечним культистам та монстрам. Він спробує вижити у цьому хаосі та врятувати свого напарника. Історія пропонує суміш фантастики та езотерики. А ілюстрації з тентаклями натякають на присутність лавкрафтівських мотивів та образів.

Релізний трейлер виглядає дуже атмосферно та демонструє бадьорі перестрілки. Але також помітна проста «дубова» анімація персонажів. Ця гра явно виконана на простішому та дешевшому рівні щодо інших ексклюзивів Sony. При цьому автори вже націлені на продовження та прямо у трейлері обіцяють нам нову трилогію.

Гра виконана на рушії Unreal Engine 5.2 з технологією освітлення Lumen. Автори обіцяють, що Quantum Error працюватиме на консолі в режимі 4K/60fps. Реалізовано якісний 3D-звук. Гра максимально використовує можливості контролера PlayStation 5, включаючи зворотний зв'язок і вібрацію при різних діях. Також вона зможе використовувати мікрофон у ті моменти, коли героєві потрібно затримати подих.

Quantum Error стане доступною третього листопада. У разі попереднього замовлення можна розпочати грати на три дні раніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)