Valve працює над MOBA-шутером від третьої особи Neon Prime

Приблизно пів року тому в Мережі заговорили про нову гру Valve. Поштовхом до цих домислів стала реєстрація компанією торгової марки Neon Prime. Тепер з'явилася більш детальна інформація про таємничий проєкт. Інсайдер Tyler McVicker, відомий витоками з середовища Valve, поспілкувався з людьми з компанії та розповів про гру. Його дані підтвердив інший блогер Okami Games.

На цей час відомо, що це шутер від третьої особи у стилі MOBA. В Neon Prime будуть величезні карти з повною руйнівністю. Локації настільки великі, що у грі навіть є поїзди, які можуть доставити вас з однієї точки до іншої. Руйнувати можна будь-що завдяки воксельній технології. Метою протистояння двох команд на карті є знищення ворога на базі противника. У Neon Prime буде класова система з унікальними здібностями кожного персонажа на кшталт Team Fortress 2. Гра виконана в науково-фантастичному сеттингу і в неї буде глибокий лор. Є припущення, що всесвіт натхнений Half-Life, але це можуть бути домисли фанатів.

Невідомо, коли Valve анонсує гру. Інсайдери натякають, що це може статися вже незабаром. Також можна сподіватись на швидкий реліз після офіційного анонсу. Нагадаємо, що навесні Valve анонсувала Counter-Strike 2, а вже 27 вересня вийшла публічна версія гри.

Джерела:
Wccftech
Tyler McVicker

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 30.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: