Alan Wake 2 запустили на Steam Deck

Довгоочікуване продовження Alan Wake вийшло кілька днів тому. Гра отримала хороші відгуки від критиків та геймерів. Також її називають однією з найкрасивіших та найтехнологічніших сучасних ігор. Але на PC вона є ексклюзивом магазину Epic Games Store. Це означає, що гра офіційно не доступна на портативній консолі Steam Deck від Valve. І така гра точно не оптимізована для портативного пристрою зі слабким iGPU. Проте ентузіасти зуміли запустити Alan Wake 2 на Steam Deck.

В опублікованому відео показано, як встановити на Steam Deck програму Epic Games Launcher. Після чого можна запустити Alan Wake 2 зі свого облікового запису Epic Games. Для комфортної гри доведеться вибирати низькі налаштування для всіх параметрів графіки та масштабування FSR у режимі Ultra Performance. Це означає, що до робочої роздільної здатності консолі 1280x720 гра масштабуватиметься з формату 426x266.

З вибраними налаштуваннями Steam Deck забезпечує 20-40 к/с у важких сценах, коли ви граєте за Сагу. У сюжетній лінії Алана у темних коридорах та приміщеннях консоль видає до 60 к/с.

Гра виглядає не найкращим чином при такій низькій роздільній здатності. Але можливості консолі Valve запускати навіть найвибагливіші сучасні ігри вражають.

Обговорити в форумі (коментарів: 69)

Всі новини за 01.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: