Стартував інтерактивний серіал Silent Hill: Ascension

Учора відбулася прем'єра незвичайного проєкту Silent Hill Ascension. Це інтерактивний стрімінговий серіал із 3D-графікою, де глядачі впливають на дії персонажів та визначають розвиток сюжету.

На каналі розробників з'явився ролик із демонстрацією «ігрового процесу». Глядачі спостерігають за тим, що відбувається, спілкуються в чаті та голосують у реальному часі за певні рішення. Глядачі визначають перебіг сюжету і те, хто з героїв виживе чи помре. Прямо під час стриму ви бачите, як голосує аудиторія та можете в чаті схиляти інших глядачів до тих чи інших рішень. Вага вашого голосу визначається рейтингом, який ви заробляєте під час «гри».

Також глядачі допомагають героям, виконуючи QTE у реальному часі та вирішуючи головоломки. Беручи участь у завданнях, ви можете заробляти досвід та нагороди. Учасники з високим рейтингом можуть отримати можливість стати частиною шоу. Використовуючи спеціальну перепустку, ви створюєте свого віртуального персонажа у редакторі, і він отримає невелике камео у шоу. Також у Silent Hill: Ascension є бойова перепустка, і безліч елементів кастомізації для вашого профілю.

Згідно з офіційними даними, шоу вже має мільйон зареєстрованих учасників. Але перші відгуки про Silent Hill: Ascension суперечливі. Деякі учасники відзначають проблеми з підключенням, інтерактивні елементи називають нудними. І фанатам не зрозуміло, як Ascension узгоджується з однойменною ігровою серією. Навіть візуально нове шоу вкрай далеке від атмосфери та стилістики старих ігор Konami.

Навряд чи шанувальників серії Silent Hill зацікавить цей проєкт, але цікаво, як шоу прийме сучасна аудиторія. Це незвичайний експеримент, який може відкрити новий етап інтерактивних розваг — суміш ігрового стрімінгу на кшталт Twitch з реальними інтерактивними елементами та прокачуванням.

Шоу розраховано на кілька місяців. Щодня буде новий епізод, який починається о 03:00 за Києвом. Взяти участь у Silent Hill: Ascension можна безплатно. Для цього потрібна реєстрація на сайті Ascension.com. Також у шоу можна взяти участь на iOS та Android за допомогою спеціальних додатків.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 01.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: