Гравці задоволені RoboCop: Rogue City

Вчора вийшла гра RoboCop: Rogue City від Teyon та Nacon. Це недорогий проєкт за мотивами старої кінофраншизи від авторів Terminator: Resistance.

RoboCop: Rogue City є сюжетним шутером від першої особи з детективними елементами й прокачуванням. Стрілянина проста, але видовищна завдяки оточенню, яке можна руйнувати, та можливості відстрілювати частини тіла. Головною перевагою гри є атмосфера та безліч деталей, пов'язаних з фільмами. Вона виглядає і звучить як оригінальні фільми та добре вписується у всесвіт «Робокопа». Саме це подобається гравцям. У Steam у гри чудові відгуки, хоча загальна кількість гравців невелика. За даними SteamDB, піковий онлайн ледве перевищив 4 тисячі осіб, але аудиторія може зрости на вихідних.

Професійні критики зустріли гру не так тепло. На Metacritic у RoboCop: Rogue City від 70 до 76 балів, залежно від платформи. Хоча навіть у поганих рецензіях нахвалюють вдало відтворену атмосферу оригінальних кінофільмів. Схожа ситуація була з Terminator: Resistance — явно не видатна гра, але вона змогла завоювати серця фанатів.

В українському Steam гру можна купити за 899 грн

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 03.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: