Гра The Invincible оптимізована для відеокарт та процесорів AMD

Днями виходить гра The Invincible за мотивами роману «Непереможний» відомого польського фантаста Станіслава Лема. Це фантастична та філософська історія про далеку планету Регіс III. Наукова експедиція обертається місією з пошуку зниклих членів екіпажу. І під час цієї пригоди героїня зіткнеться з несподіваними та дивними подіями.

Гра розроблялася у партнерстві з AMD. На це натякає ролик, опублікований на офіційному каналі компанії. Він демонструє гру у високій роздільній здатності 8K. Відео записано на системі з процесором Ryzen 7800X3D та відеокартою Radeon RX 7900 XTX з технологією AMD Fidelity FX Super Resolution (FSR).

Також компанія 11 bit Studios, видавець гри, заявила про технічну співпрацю з AMD, яка розрахована на довгі роки. Результатом цього партнерства стане найкраща графіка та підтримка технологій AMD у майбутніх іграх, включаючи FSR 3. Хоча конкретну версію FSR для The Invincible не названо, гра ще може вийти з FSR 2-го покоління. Окрім The Invincible компанія 11 bit Studios найближчим часом також випустить рольову гру The Thaumaturge, виживання The Alter та стратегію Frostpunk 2. Очевидно, всі ці ігри матимуть підтримку FSR та оптимізацію під обладнання AMD.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 05.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: