Опубліковано перші кадри наступної Mass Effect

На честь так званого «Дня N7» студія BioWare опублікувала короткий тизер нової частини Mass Effect. П'ята гра серії була анонсована ще у 2020 році, але досі про неї нічого не відомо, немає інформації про сюжет та героїв.

У короткому ролику демонструється дівчина у космічній броні, яка в якийсь момент обертається, дістає зброю та виходить на невідому планету. Розробники кажуть, що це кадри на реальному рушії (ймовірно Unreal Engine 5).

Ця героїня потрапила і на новий арт. Фанати вже розглянули на цій ілюстрації представників відомих рас з основної трилогії та Ангара з Andromeda.

На сайті Mass Effect з'явився запис щодо «Дня N7». І в ньому є цікаві рядки: «Що сталося з усіма, кого ви знаєте та любите в іграх. Хто насправді помер? У кого були діти та від кого? Що відбувається з вченим-азарі, яка стала Тіньовим посередником?» Відповіді на всі ці питання обіцяють у майбутньому, тобто у новій грі. Це явний натяк, що деяких відомих персонажів повернуть у гру. І, можливо, ми бачимо у кадрі доньку Шепарда чи доньку іншого важливого персонажа.

Поки що немає навіть приблизного розуміння, коли чекати нову частину Mass Effect. Наразі BioWare зосереджена на Dragon Age: Dreadwolf, яку планують випустити наступного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 42)

Всі новини за 08.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: