Файтинг Mortal Kombat 1 вже розійшовся тиражем у три мільйони копій

Mortal Kombat 1 стала великим перезавантаженням відомої серії файтингів. Гра активно просувалася й отримала чималу популярність на старті. Але які фінансові успіхи проєкту? Відповідь на це дав Девід Заслав, голова компанії Warner Bros. Discovery, якій належить NetherRealm. Під час спілкування з інвесторами він сказав, що продажі Mortal Kombat 1 наближаються до трьох мільйонів копій. Також Заслав згадав, що у 2023 році Warner Bros. Discovery випустила дві з десяти найкращих консольних ігор. Друга гра — це надпопулярна Hogwarts Legacy від Avalanche Software. Цифри з продажу Hogwarts Legacy не озвучені, але згадано, що гравці вже провели у грі 700 мільйонів годин. У найближчому майбутньому WB випустить MultiVersus та Suicide Squad: Kill the Justice League.

Mortal Kombat 1 вийшла 14 вересня на PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switc і PC. Гра продовжує отримувати регулярні оновлення та новий контент. Сьогодні в ній має з'явитися новий персонаж — Омнімен із популярного серіалу «Invincible».

На платформі PC результати гри явно не феноменальні, піковий онлайн не перевищив 38 тисяч людей. Але треба враховувати серйозну конкуренцію у цьому жанрі. Влітку вийшла Street Fighter 6. До кінця року очікувалася Tekken 8, яка переїхала на 26 січня 2024 року. Протягом короткого часу гравці отримали продовження всіх легендарних та найкращих серій файтингів.

Джерело:
Tech4Gamers

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 09.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: