Нові подробиці Assassin's Creed Red

Нещодавно вийшла гра Assassin's Creed Mirage, але фанати вже активно обговорюють нову частину, яка поки що навіть офіційно не анонсована. За чутками вона розробляється під кодовою назвою Assassin Creed Red, а її події відбуваються у феодальній Японії. Тепер блогер j0nathan поділився новими інсайдами щодо розробки гри.

Карта в Assassin's Creed Red за площею буде між Valhalla та Odyssey. З'являться нові механіки, зав'язані на потайному проходженні — можна лежати та повзати в траві, ховатися в тіні, використовувати гачок-кішку. Вороги активніше захищатимуться, що вплине на бойову систему. Доступне вербування певних ворогів як шпигунів.

Відомо, що у Red буде два протагоністи, й j0nathan це вкотре підтверджує. Це самурай Наої африканського походження, чий образ заснований на реальному історичному персонажі, та жінка-шинобі Ясуке. Герої використовуватимуть різні здібності та зброю, щоб ховатися та боротися з ворогами. Шинобі може використовувати ніж-кунай, сюрикени, димові шашки. Про здібності самурая поки що немає деталей.

Гра стане повноцінним великим блокбастером. Її можуть випустити вже наступного року на PlayStation 5, Xbox Series X|S та PC.

Джерело:
Insider-gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 09.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: