Avatar: Frontiers of Pandora пішла на золото, гра виходить 7 грудня

Компанія Ubisoft офіційно оголосила, що гра Avatar: Frontiers of Pandora пішла на золото. Це означає підготовку до релізу та вихід у намічений термін 7 грудня. Це масштабний проєкт, який має стати головною грою Ubisoft цього року. Вона створювалася Massive Entertainment (автори The Division) на рушії Snowdrop. За ранньою інформацією гра нагадує суміш Far Cry та Mirror's Edge у всесвіті кінофранішизи «Аватар».

Також з'явився ролик з особливостями версії для консолі PlayStation 5. Гра підтримуватиме якісний 3D-звук та активно використовуватиме особливості геймпада DualSense — тактильну віддачу та адаптивні тригери.

Раніше було представлено ролик з особливостями комп'ютерної версії. Avatar: Frontiers of Pandora активно використовуватиме трасування променів. Гра обіцяє статті одним із найкрасивіших релізів 2023 року. Але й системні вимоги у неї відповідати таким очікуванням. Для 4K розробники рекомендують Radeon RX 7900 XTX або GeForce RTX 4080 з увімкненим масштабуванням FSR/DLSS у збалансованому режимі.

Разом з PlayStation 5 та PC гра також виходить на Xbox Series.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 14.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: