Анонсована AVALON — MMORPG і метавсесвіт, де гравці зможуть створювати свій контент

Міжнародна команда розробників з ветеранів ігрової індустрії анонсувала незвичайний проєкт AVALON, який одночасно є метавсесвітом та онлайновою грою з упором на контент користувача. В AVALON можна буде досліджувати світи, підкорювати підземелля, битися у PvE та PvP, прокачуватися, збирати предмети та створювати нові історії.

На чолі розробки стоїть Джеффрі Батлер, який раніше працював над EverQuest, Vanguard: Saga of Heroes та EverQuest Landmark. Він заявив, що вони втілюють мрію про проєкт, який стирає межі між віртуальним та реальним. Це онлайнова гра з високим рівнем свободи та з кількома взаємопов'язаними реальностями. І у розвитку цього незвичайного світу зможуть брати участь самі гравці.

Гра бере основну ідею від «Першому гравцю приготуватися». Тут буде швидке переміщення між декількома віртуальними світами, що виконані в різній стилістиці — фентезі, наукова фантастика, кіберпанк та інші. Гра базується на рушії Unreal Engine і в ній будуть інструменти для створення контенту. Згадується можливість створення користувацьких рівнів, своїх історій і навіть повноцінних світів. При цьому процес створення контенту буде нагадувати гру. Згадується наявність інструментів на базі ШІ, включаючи платформу створення персонажів Popul8 від Didimo та рушій персонажів на базі ШІ Inworld.

У грі буде сильна економіка. Гравці будуть створювати та продавати товари, ресурси, землі та нерухомість. Ідентифікація цифрових активів здійснюватиметься завдяки вбудованому блокчейну DOA.

Розробники вже залучили фінансування у розмірі $13 мільйонів. Але очевидно, що для такого амбітного проєкту це дуже мало. І AVALON явно перебуває на початковій стадії розробки. Поки що його опис звучить надто вражаючим, щоб бути реальним. Подивимося, що з цього насправді зможуть реалізувати розробники.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 15.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: