Valve святкує 25-річчя Half-Life. Гра отримала велике оновлення та стала безплатною до понеділка

Завтра, 19 листопада, відсвяткує своє 25-річчя легендарний шутер Half-Life. З нагоди чвертьстолітнього ювілею компанія Valve підготувала для гравців щось особливе. По-перше, гра отримала велике оновлення, а по-друге, стала безплатною для всіх користувачів Steam. Додати її до своєї бібліотеки можна до вечора понеділка, 20 листопада.

Half-Life

«Half-Life вийшла 19 листопада 1998 року. Ми дуже пишаємося своїм творінням і неймовірно вдячні спільноті, яка була захоплена грою усі ці роки. В останні роки Half-Life, на відміну від інших наших ігор, не отримувала багато уваги, тому ми вирішили, що цей знаменний момент — чудова можливість покращити деякі елементи гри та додати нові приємні функції», — розповідає Valve.

Ознайомитись з усіма нововведеннями ювілейної версії Half-Life можна на спеціальній сторінці. У Steam тим часом зі знижкою пропонується решта ігор серії, наприклад, Half-Life: Alyx можна придбати за третину звичайної ціни, а знижки на класику, на кшталт Half-Life 2 та «епізодів», досягають 90%. Крім того, на YouTube-каналі Valve вийшов документальний фільм, присвячений 25-річчю Half-Life.

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 18.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: