Sony анонсувала The Last of Us Part II Remastered

Компанія Sony офіційно оголосила про ремастер легендарної The Last of Us Part II від студії Naught Dog для консолі PlayStation 5. Одна з найвідоміших ігор останніх років, яка викликала численні суперечки фанатів через несподівані сюжетні рішення, отримає нове покращене видання. У цій версії поліпшено графіку, гра працюватиме в роздільній здатності 4K, зменшено час завантажень, управління оптимізовано під особливості контролера DualSense.

Також у перевиданні будуть коментарі розробників, новий гітарний режим, можливість відвідати ранні версії локацій, які не пішли у фінальну версію гри. З'явиться новий режим No Return — виживання з елементами Roguelike.

The Last of Us Part II Remastered вийде на PlayStation 5 вже 19 січня 2024 року. Користувачі оригінальної версії PlayStation 4 можуть не купувати гру, а оновити свою версію до нового видання за 10 доларів. Є можливість перенести збереження зі старої версії гри в нову. Також представлено колекційне видання The Last of Us Part II Remastered W.L.F. Edition.

Джерело:
Sony

Обговорити в форумі (коментарів: 53)

Всі новини за 18.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: