Гра Marvel's Wolverine вийде не раніше 2025 року

Два роки тому було анонсовано гру Marvel's Wolverine про одного з найвідоміших героїв коміксів — Росомаху. Проєкт розробляється для PlayStation 5 студією Insomniac Games, яка подарувала гравцям серію Marvel's Spider-Man та Ratchet & Clank: Rift Apart. Не дивно, що відносно нової гри багато очікувань та надій на повноцінний гарний блокбастер. Однак після анонсу у 2021 році та короткого ролика автори зберігають повне мовчання. Були чутки про можливий реліз у 2024 році. Але журналіст та інсайдер Деніел Ріхтман розповів своїм передплатникам Patreon, що гра вийде не раніше 2025 року.

Також Ріхтман поділився деякою інформацією щодо майбутньої гри. Події Marvel's Wolverine відбуваються в Південно-Східній Азії, включаючи вигадану державу Мадріпур, яка відома фанатам коміксів.

Гра розповість про те, як мутант з кігтями приєднався до команди Людей Ікс. У грі не буде повноцінного великого відкритого світу. Це буде лінійна пригода, але з великими локаціями. В цілому  така структура нагадує інші великі ігри Sony. Marvel's Wolverine похмуріша за всі інші ігри студії та більш доросла. Також відомо, що події Marvel's Wolverine та Marvel's Spider-Man відбуваються в одному всесвіті.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 20.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: