Для Starfield вийшла фінальна версія оновлення з DLSS 3 та покращенням продуктивності

Рольова гра Starfield отримала велике оновлення, яке проходило бета-тестування протягом двох тижнів. Тепер патч Starfield 1.8.86 доступний всім гравцям. У гру додано офіційну підтримку технології масштабування Nvidia DLSS 3 з генерацією кадрів, якісне згладжування Nvidia DLAA та технологію зниження системних затримок Nvidia Reflex.

В описі до патчу згадується безліч графічних виправлень, у тому числі пов'язаних з освітленням, тінями, ландшафтом та рослинністю. Усунуто проблему з фоновим затіненням на надшироких моніторах. Оптимізовано початкову компіляцію шейдерів, поліпшено загальну продуктивність та стабільність. Усунуто проблеми з витоком пам'яті. Покращено модель рендеру для більш ефективного використання ресурсів CPU. Внесено багато виправлень до ігрового процесу та у квести.

Зазначимо, що вже у бета-версії цього оновлення спостерігалося серйозне зростання продуктивності на відеокартах GeForce. Якщо на старті гри найвищий показник fps забезпечувала відеокарта AMD Radeon RX 7900 XTX, то тепер перше місце посідає Nvidia GeForce RTX 4090.

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 21.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: