Death Stranding 2 може вийти у 2025 році

Вже давно не було новин про довгоочікуваний сиквел Death Stranding. Другу частину анонсували рік тому, після чого розробники не давали жодної нової інформації про розробку та терміни виходу. В онлайн-портфоліо одного з художників на ArtStation згадується робота над Death Stranding 2, і для гри вказано дату виходу — 2025 рік. Це перший непрямий натяк на можливі терміни релізу.

Також з чуток на нас чекає нова презентація гри в рамках майбутньої церемонії The Game Awards. Можливо, фанатам розкриють трохи більше інформації та офіційно назвуть терміни виходу гри. І Хідео Кодзіма у соцмережах вже натякає на свою участь у шоу.

Гра розробляється для консолі PlayStation 5. Але цього року було кілька публічних зустрічей Хідео Кодзими з головою ігрового підрозділу Microsoft Філом Спенсером та численні натяки на співпрацю у майбутньому. За чутками Kojima Productions працюватиме з Microsoft над новим проєктом. І, можливо, ексклюзивний статус Death Stranding 2 також триватиме недовго. Безперечно можна сказати, що гра точно вийде на PC, оскільки зараз Sony навіть головні свої ексклюзиви випускає на цій платформі.

Джерело:
The Gamer

Обговорити в форумі (коментарів: 25)