Не чекайте нових ремейків Resident Evil у 2024 році

Capcom зуміла вдало перезапустити ігрову серію Resident Evil. Переосмислення класичних ігор із сучасною графікою та оновленим ігровим процесом принесло компанії чималі доходи. У січні 2019 року вийшов ремейк Resident Evil 2, який отримав дуже високі оцінки критиків та розійшовся тиражем понад 13,6 мільйона копій. У 2020-му вийшов ремейк Resident Evil 3, що розійшовся тиражем понад 8 мільйонів копій. Цього року фанати отримали ремейк Resident Evil 4. Які перспективи серії? На черзі номерна п'ята частина, але в серії також є гра Code Veronica. За чутками Capcom зараз планує ремейк саме цієї частини. Начебто це навіть побічно підтверджував продюсер серії.

З іншого боку, відомий інсайдер Dusk Golem, котрий часто розкривав інформацію про проєкти Capcom, роботу над Code Veronica спростовує. Також він спростовує можливість виходу будь-якого ремейку Resident Evil наступного року. Але це цілком очікувано, оскільки між останніми такими іграми інтервал понад два роки. Сама Capcom останнім часом дотримувалася стратегії випуску по одній грі Resident Evil на рік. І більш імовірним поки що є вихід Resident Evil 9, яка завершить трилогію про Ітана. Але за чутками анонс цієї гри поки що не планується, і ми можемо не побачити її у 2024 році.

На найближчій презентації The Game Awards компанія анонсує нову гру в рамках іншої серії. Є імовірність, що це буде анонс нової частини Monster Hunter, оскільки наступного року серії виповниться 20 років. Також у 2024 році очікується реліз Dragon's Dogma 2.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 27.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: