Файтинг Killer Instinct оновиться до «ювілейної» версії та стане безплатним

Розробники файтингу Killer Instinct з Iron Galaxy Studios готують спеціальне оновлення до Anniversary Edition. Воно присвячене 10-річчю з моменту запуску гри. Це був один із головних файтингів консолі Xbox на старті минулого покоління. Серед його особливостей наявність персонажів з інших франшиз Xbox (Gears of War, Halo, Battletoads). Також гра доступна в Steam і має дуже хороші відгуки.

У гри з'явиться безплатна базова версія та платне ювілейне видання за ціною 30 доларів. У безплатній версії буде один боєць (який змінюється щотижня), а також однокористувацький, локальний та рейтинговий режими. У платній версії Killer Instinct Anniversary Edition будуть усі 29 бійців, прискорювач досвіду, спеціальні святкові елементи та багато інших бонусів. Гра доступна на Xbox One, Xbox Series та PC.

Після оновлення стара версія Killer Instinct Definitive Edition зникне з цифрових магазинів, її замінить Anniversary Edition. Усі, хто раніше купив гру, отримають оновлення до платної ювілейної версії з усіма бонусами. Вихід оновлення відбудеться сьогодні.

Джерело:
Killer Instinct

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 28.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: