Розробники розповіли про героїв Suicide Squad: Kill the Justice League у серії роликів

Нещодавно розробники з Rocksteady Studios почали знову просувати гру Suicide Squad: Kill the Justice League. Амбіційний проєкт від авторів трилогії Batman: Arkham колись планували випустити 2022 року, потім перенесли на 2023 рік, а після демонстрації та поганої реакції фанатів відправили на доопрацювання.

Останню велику демонстрацію ігрового процесу також зустріли без великого ентузіазму. Довіра до серії була підірвана після провалу Gotham Knights. І хоча Rocksteady не мають відношення до Gotham Knights, їхня нова гра виглядає дуже схоже — кооперативний екшен із різними героями, але однотипною бойовкою. Також гра виглядає надто яскравою та божевільною на тлі трилогії про Бетмена.

Автори представили чотири короткі ролики, які присвячені Дедшоту, Харлі Квінн, Кінгшарку та Капітану Бумерангу. У цих коротких, але видовищних відео знайомлять з основними особливостями героїв та їх бойовими навичками.

Реліз гри заплановано на 2 лютого 2024 року. Suicide Squad: Kill the Justice League буде доступна на PlayStation 5, Xbox Series X/S та PC.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 30.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: