Вийшов новий сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

У рамках презентації PC Gaming Show: Most Wanted, що пройшла напередодні, були названі найочікуваніші відеоігри. Голосування проводилося журі, членами якого були легендарні розробники ігор: Сід Мейєр, Тім Шафер, Шайен Моррін, Брайан Фарго, Маріанна Халлікайнен та Дін Холл. Перше місце дісталося S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World.

S.T.A.L.K.E.R. 2

«Перш за все, це про Вас — наших фанатів. Ваша пристрасть спрямовувала нас під час цього шляху, і я не зможу словами висловити на скільки я вдячний. Я вважаю нагороду символом вашої непохитної довіри, — розповідає Євген Григорович. — Ця гра — найбільша та найскладніша в наших життях. Вона була амбітною на початку, та еволюціонувала в ультимативний виклик. Ця гра неймовірно важлива та рідна для нас, адже створюється у найстресовіших з усіх можливих умовах».

З цієї нагоди розробники опублікували сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl із поверненням знайомого персонажа.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl виходить у першому кварталі 2024 року на ПК та приставках Xbox Series X/S. З дня релізу гра буде доступна у сервісі Xbox Game Pass. В Steam оформити попереднє замовлення можна за 895 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 70)

Всі новини за 01.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: