Нове оновлення для Baldur's Gate 3 додало епілоги

Розробники з Larian Studios випустили п'ятий патч для рольової гри Baldur's Gate 3. Його називають найбільшим та функціональним на сьогодні. При оновленні гра завантажить до 30 ГБ інформації та вимагатиме ще 130 ГБ для встановлення та налаштування. Тому деяким користувачам буде простіше видалити стару версію та завантажити нову.

Оновлення додає епілоги. Ці епізоди покажуть героїв Baldur's Gate 3 через кілька місяців після фінальної битви, щоб гравці могли попрощатися з ними та віддати належне своїм союзникам. Додано новий режим високої складності Honour Mode і режим Custom Mode з можливістю настроїти ігрові параметри. Поліпшено оптимізацію, особливо у третьому акті. Зокрема, покращено продуктивність на ПК з малим обсягом оперативної та відеопам'яті. Поліпшено роботу з інвентарем. Внесено багато дрібних геймплейних правок та виправлено різні технічні помилки.

Baldur's Gate 3 — одна з найпопулярніших ігор на PC цього року та одна з ігор з найвищими оцінками за останні роки. Зараз вона бере участь у голосуванні номінантів на премію The Game Awards. Підтримати Baldur's Gate 3 або іншу гру в цьому голосуванні ви можете на цій сторінці.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 01.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: