Головні ігри та анонси PC Gaming Show: Most Wanted

Вчора відбулася ігрова презентація PC Gaming Show, на якій показали багато нових і раніше анонсованих ігор. Також спеціальне журі назвало 25 найочікуваніших ігор на PC. Перше місце у цьому списку посіла гра S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl від української студії GSC Game World. У рамках шоу показали новий ігровий трейлер гри, якому присвячено окрему новину.

А тепер відзначимо інші ігри, яки показали на PC Gaming Show. Шоу почалося з невеликої розповіді про горор Still Wakes the Deep, в якому герой намагається врятуватися з бурової вежі у відкритому морі.

Гра створюється студією The Chinese Room, яка паралельно працює над Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2. На PC Gaming Show продемонстрували новий короткий трейлер гри, в якому представлено один з кланів вампірів. Також у відео можна вперше побачити героїню Bloodlines 2.

Анонсовано гру Under a Rock від студії Nordic Trolls. Це яскраве виживання на чудовому тропічному острові.

Японські розробники з Atlus представили покращене перевидання JRPG Persona 3 Reloaded, яке має вийти у лютому.

Анонсовано пригодницьку гру Harold Halibut з незвичайним візуальним стилем, що нагадує пластилінову мультиплікацію.

Показали геймплейний трейлер нової рольової гри Unforetold: Witchstone. В ній є нелінійна історія, магія, покрокова бойова система та навіть динозаври. Вона стартує у ранньому доступі Steam у січні наступного року.

Любителів стратегій порадували трейлером містобудівного симулятора Republic of Pirates про створення та розвиток піратського міста.

Анонсована гра Menace – покрокова стратегія від Overhype Studios, творців Battle Brothers.

Розробники з 11 bit studios показали нові кадри стратегії Frostpunk 2 про виживання міста у світі крижаного постапокаліпсису.

Представлена рольова гра про виживання Bellwright. Це чергова варіація на тему будівництва й розвитку свого поселення та оборони від ворожих сусідів.

Представлено новий військовий шутер Gray Zone Warfare, особливістю якого є реалізм. Гра нагадує серію Arma в антуражі Південно-Східної Азії.

Анонсовано бадьорий екшен Spine, в якому дівчина лихо розбирається з натовпами ворогів за допомогою рукопашного бою та різної зброї. Виглядає бадьоро, нагадує суміш шутера із фільмом «Рейд». Але ролик не показує реальний ігровий процес, тому не зрозуміло, якою насправді буде гра.

Яскравий ролик представляє гру Deathgrip про перегони дивних реактивних болідів.

Автори Ashen показали свій новий проєкт Flintlock: The Siege of Dawn. Розробники вірні собі — це фентезійний екшен у стилі Dark Souls.

Любителів головоломок порадували трейлером гри Islands of Insight.

Представлено новий трейлер незвичайного виживання Pacific Drive, в якому ми колесимо дорогами постапокаліптичного світу, збираємо ресурси та прокачуємо свою машину.

Показали трейлер гри Ambulance Life — симулятора парамедика та швидкої допомоги.

Представлена гра Everywhere. Судячи з ролика це якийсь шутер від третьої особи з елементами MMO, в якому буде багато міні-ігор та будівництва.

Оголошено дату виходу Like A Dragon: Infinite Wealth, чергової гри, яка продовжує серію Yakuza. Проєкт з'явиться на ПК вже 26 січня.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 01.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: