CD Projekt RED розповіла про особливості оновлення 2.1 для Cyberpunk 2077

Цього вечора студія CD Projekt RED поділилася подробицями про оновлення 2.1 для рольового бойовика Cyberpunk 2077. Воно вийде наступного вівторка, п'ятого грудня, та присвячене релізу видання Ultimate Edition. Ця версія, нагадаємо, включатиме весь випущений для Cyberpunk 2077 контент, включаючи сюжетне доповнення Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077

З виходом оновлення 2.1 у Cyberpunk 2077 з'явиться система метрополітену. Вона згадувалася в передрелізних матеріалах, але зрештою поступилася місцем простішій системі швидкого переміщення. Незабаром у грі стане доступна МГШТ (Макросистема громадського швидкісного транспорту), яка налічує п'ять ліній та 19 станцій. «Сідайте у вагон та насолоджуйтесь гарними краєвидами», — розповідає CD Projekt RED.

Ще одним нововведенням стане переносне радіо, завдяки чому слухати музику можна буде де завгодно. Розробники також обіцяють поліпшити систему битви з босами, наприклад, Адам Смешер буде краще адаптуватися до тактики гравця, та багато інших нововведень, на кшталт переробленої фізики мотоциклів, можливості перепроходити гонки (завдання Клер) та різноманітніші погоні.

Джерело:
Cyberpunk

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 01.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: