Homeworld 3 вийде у березні 2024 року

В рамках заходу PC Gaming Show: Most Wanted показали ролик, присвячений грі Homeworld 3. У третій частині розробники з Blackbird Interactive хочуть реалізувати все те, що раніше не вдалося зробити в другій грі.

Це буде масштабна стратегія про вивчення космосу і битви космічних флотів. Гра створюється з любов'ю до наукової фантастики та для поціновувачів жанру. У Homeworld 3 з'явиться багато нових геймплейних нюансів. Наприклад, можна буде ховатися в уламках старих кораблів та конструкціях, що залишилися після давньої цивілізації. Аномалії та метеоритні дощі впливатимуть на поле бою.

Названо точну дату виходу гри. Homeworld 3 надійде у продаж 8 березня 2024 року, і вже відкриті попередні замовлення. В українському Steam звичайне видання можна замовити 1399 грн, а версія Homeworld 3 — Fleet Command Edition оцінена у 2073 грн. До розширеного видання входить сезонний пропуск для всіх доповнень, саундтрек, унікальні візуальні елементи для гри та можливість почати грати на 72 години раніше за інших покупців. Також днями представлені системні вимоги гри.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 01.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: