Lexus та Razer показали ексклюзивний ігровий позашляховик з RGB-підсвічуванням

У рамках заходу Esports Awards 2023 компанії Lexus та Razer показали незвичайний автомобіль. Це спеціальна «ігрова» версія преміального позашляховика Lexus TX, який отримав приставку Ultimate у назві, фірмове RGB-підсвічування та два ігрові місця позаду.

Судячи з представлених фото, позашляховик виконаний у чорному кольорі з невеликим візерунком у задній частині та підсвічуваними логотипами Lexus та Razer на дверях. Ззаду встановлені ігрові крісла Razer та два комп'ютери, є монітори та полички для клавіатури та миші. Тобто заможний геймер може з комфортом грати та стримити, доки його возить особистий водій.

Технічні характеристики такого автомобіля поки що не озвучені. Також не зрозуміло, це єдиний демонстраційний варіант або Lexus TX Ultimate створювався з прицілом на серійне виробництво. Можливо, його буде випущено обмеженою серією. Вартість позашляховика теж невідома.

Поки що фотографіями унікального преміального автомобіля діляться журналісти. Чекаємо на офіційний анонс та коментарі виробника.

Обговорити в форумі (коментарів: 44)

Всі новини за 04.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: